6 dagar

IMG_1829 IMG_1890 IMG_1896 IMG_1782

 

kollar tillbaka på bilder från förra sommarens resor. så underbart att bara sola, bada och leva livet! om en vecka är de dags igen…igår så gjorde jag och fia en spontanbokning till rhodos, så om en vecka ligger jag och pressar på stranden igen. LÄNGTAR IHJÄL MIG!! kunde veklingen inte bli bättre. grädden på moset med är ju att det är summerburst i morgon!!! wiiiie vilken super helg och super vecka det kommer bli!

idag är i alla fall planen att jag ska ta en lite promenix snart, sedan blir det till att packa tills i morgon och sen hoppas jag verkligen att det går att sola lite på balkongen, måste få lite färg så jag slipper bränna sönder mig det första jag gör hehe. Nu ska jag upp och hoppa. PUSS

blogstats trackingpixel

Kommentarer inaktiverade.