Längesen

Nu är det dags att ta tag i det här igen känner jag! det är ju ändå ganska kul att blogga lite och skriva av sig ibland.. Men nu har det inte funnits något tid eller ork att lägga ner energi på de. Men nu känns det som jag börjar komma igång här igen, jag har börjat jobba på ett nytt jobb och det känns faktiskt väldigt roligt. Trivs verkligen och det är ju det bästa. Nu börjar ju även typ min favvo årstid( Hösten) och jag har mycket att se fram emot. Ska komma igång riktigt med min träning igen( om knät tillåter detta), kanske komma i gång med bloggen och sen bara njuta av mitt sista år innan det är dags att börjar plugga, de är i alla fall vad jag hoppas på! Nu ska jag snart hoppa i träningskläderna och möta upp emma och emma för en promenad i skogen! PUSS

blogstats trackingpixel

Kommentarer inaktiverade.