Trista måndag

IMG_5318

GE MIG MER HELG!!! varför ska helgen alltid gå så snabbt för? vill ha mer ledigt tack. Idag var det riktigt segt att stiga upp. Det blev heller inte bättre av att kolla ut och se att det öste ner och blåste storm…bra start på dagen! Arbetsdagen gick i alla fall hyfsat snabbt och efter jobbet drog jag och träna med Emma och Lisa!

Men nu sitter jag här ensam och med den största hemlängtan på länge.. det är lättare sagt än gjort att flytta från allt. Min trygga punkt kommer alltid vara hemma hos mamma, självklart känner jag mig trygg här hos Oscar men när han jobbar kväll(vilket han gör denna vecka) så är det inte så kul, när det typ är de enda jag har här.. men det blir väl bra snart hoppas jag! Åker hem på fredag för en långhelg och det ska bli så skönt!

Nu ska jag göra mig redo för sängen( haha kvart i 9) PUSS

blogstats trackingpixel

Kommentarer inaktiverade.