Måndag

imageimage

God morgon! solen strålar och det är måndag! helgen har varit så bra, i fredags åka jag hem till jönnet och det var så skönt att äntligen få komma hem. har inte varit hemma på en månad så det var verkligen på tiden. var bara hemma hela kvällen och myste med mammi, åt gott och kollade på idol. Lördagen spenderade jag på stan med Michaela som jag inte träffat på evigheter( sedan december…). Det var så himla rolig att träffas igen efter så lång tid och det var precis som vanligt! Vi gick lite på stan, fikade lite och hade allmänt trevligt! igår kom occe till jönnet för i morgon drar vi upp till Stockholm! ska fira min 20årsdag haha eller jag ska utnyttja min present! Vi ska gå på Lady Gaga och ha de allmänt mysigt. Kommer bli så himla najs. Idag är det endel som ska göras innan i morgon så nu ska jag göra min i ordningn och sen dra iväg. PUSS

blogstats trackingpixel

Kommentarer inaktiverade.